svenska
SEK

FAQ

SVAREN PÅ DE MEST STÄLLDA FRÅGORNA
Produktfrågor
Är kosttillskotten veganska?

Ja samtliga av våra produkter är veganska med undantag, OMEGA BRAINIES.

Jag kan inte svälja kapslar, går de att öppna?

Ja du kan öppna alla kapslar förutom omega, du kan blanda pulvret med juice, vatten, yoghurt eller varför inte i en smoothie.

Kan man kombinera, äta alla era kosttillskott samtiditgt?

Alla våra kosttillskott kan kombineras.

När tar man Sleep Brainies?

1-2 h innan läggdags.

Hur/när rekommenderar ni att man tar tillskotten?

MORNING - på morgonen 1-2 kapslar/dag

ENERGY - När som helst men senast ca 6h innan läggdags då de ger energi. 1-2 kapslar/dag

SLEEP - 1-2h innan läggdags för bästa möjliga effekt. 3 kapslar per/dag

F#CK PMS - När som helst men senast ca 6h innan läggdags då de ger energi. 3 kapslar per/dag

MAN BOOST - När som helst men senast ca 6h innan läggdags då de ger energi. 3 kapslar per/dag

OMEGA - När som helst, tillsammans med måltid. 1-2 kapslar per/dag.

BELLY - Tillsammans med måltid. 1 kapsel 1-2 gng dag.

Kan barn äta dessa kosttillskott?

Rekommenderad ålder på nästan alla våra kosttillskott är 18 år. Se specifikt under varje produkts beskrivning.

Är dessa Kosttillskott endast för de med ADHD?

Nej, detta kosttillskott är för alla människor oavsett diagnoser. Det är helt naturliga preparat som bidrar till att ge kroppen och hjärnan stöttning i att kunna fungera normalt och optimalt.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Kontakta oss i webbshoppens chat.

Frakt och leverans
Leveranstid

Vi levererar med postnord och DHL. Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar.

Vill returnera mina produkter

Se köpvillkor

 • Ångerrätt och retur

Vid godkänd reklamation eller ånger av köp inom loppet av 14 dagar efter att kunden mottagit varan sker en återbetalning med samma betalsätt som kunden använt sig utav vid beställning.

Instruktioner för retur följer:

* Du som kund står för returkostnad.

* Postas till ADHD LIVET AB c/o Lejon Media Gruppen AB Lutzengatan 9 B 11520 Stockholm 

* Ta kontakt via chatten i webbshoppen och meddela avsändare och ordernummer med försändelsen.

* Krav för godkänd retur - produkterna skall befinna sig i samma skick och vara oöppnade.

* Vi godkänd retur, kontroll av produkterna sker en återbetalning vilket kan ta upp till 5 bankdagar. 

 

LEVERANSER

 • Alla leveranser sker med PostNord & DHL och tar normalt 1-3 arbetsdagar. Vissa undantag kan ske vid hög belastning.
 •  Integritetspolicy-Personuppgifter

  När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter i samband med din registrering och beställning. Du godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Info@brainies.se

  När du använder vår webbplats lagras information om din enhet som används för att motverka bedrägerier, lösa tekniska problem och förbättra användarvänligheten för alla kunder.
  Detta inkluderar: Cookies, IP-adress, hänvisningsadress, data som identifierar vilken webbläsare och vilken version du använder.

  Rättslig grund för behandlingen: fullgörande av avtal för att hantera din betalning och leverans i ditt köp, rättslig förpliktelse för bokföringsändamål och fullgöra vårt berättigade intresse att bedriva vår verksamhet för övrig hantering av din beställning och när vi skickar marknadsföring av våra produkter. 

 • Användarvillkor

*Beställningar görs i vår webbshop, i samband med att du genomför din beställning godkänner du våra köpvillkor. 

*Avtal om köp upprättas när du mottagit en orderbekräftelse från oss som bekräftar att din order är mottagen av oss. Kolla alltid i skräppost om du inte hittar din orderbekräftelse.

*Vi förbehåller oss rätten att justera din order om vi av någon anledning inte kan skicka din beställning. Om din beställning innehåller felaktiga personuppgifter förbehåller vi oss rätten att annullera din order.

*Antalet angivna kapslar kan variera med plus eller minus 2st per burk.

Som kund har du enligt lag alltid rätt till 14 dagars ångerrätt från att du tagit emot varan, eller vid delleveranser för samma beställning, när du tagit emot den sista varan för beställningen. Ångerrätten gäller dock p.g.a. hälsoskäl endast om förseglingen på produkten inte brutits, obruten förpackning.

Vid retur av leveransen står du som kund för frakten av returen.

Återbetalning sker när vi mottagit din retur. Det kan ta upp till 5 bankdagar innan du som kund har pengarna. Återbetalning sker med samma betalsätt som kunden använt vid köpet. 

Om du inte hämtar ut ditt paket

Ditt paket behöver hämtas ut hos utlämningsstället inom 7 dagar. Paket som inte hämtas ut inom den tidsfristen skickas i retur till oss. Omfattas inte av ångerrätten.

Betalning med Klarna

I samarbete med Klarna erbjuder vi betalningsmetoden, Betala senare - genom deras betallösning Klarna Checkout. När du slutför ditt köp godkänner du, förutom våra köpvillkor, även Klarnas villkor.

Om du handlat via Klarna tidigare kommer du endast att behöva ange din e-postadress och postadress så hämtas övriga uppgifter automatiskt. Om det däremot är första gången du handlar kommer du att behöva ange fullständiga personuppgifter.

När du väljer betalningsmetoden Betala senare gör Klarna en kreditupplysning. Denna påverkar inte din kreditvärdighet och är inte synlig för andra aktörer som ber om en kreditupplysning.

Vid val av betalningsmetoden Betala senare förbinder du dig som kund att betala inom utsatt tid (30 dagar). Om betalning sker efter förfallodatum kan det leda till dröjsmålsavgifter.

 • Reklamation

Du har rätt att reklamera skadade, defekta eller felexpedierade produkter i enlighet med konsumentköplagen. Reklamationsrätten gäller endast om skadan uppkommit innan produkten mottagits av dig.

Din rätt till reklamation förutsätter att du snarast som möjligt efter mottagen leverans kontaktar oss.

Vid godkänd reklamation åtar vi oss att leverera en ny produkt till dig eller att ordna med en återbetalning.
ADHD LIVET AB org.nr: 559374-6810 har rätt att neka en reklamation om orsaken bedöms vara felaktig. Vi följer alltid rekommendationerna från Allmänna reklamationsnämnden.

Dina Rättigheter 


Du har vissa rättigheter enligt dataskyddslagstiftningen.

Om du vill nyttja någon av dina rättigheter kan du kontakta oss info@brainies.se

Tillgång till dina personuppgifter - du har rätt att få ut de personuppgifter vi har lagrade på dig. Du har rätt att begära rättning av dina uppgifter. Du har rätt att under vissa omständigheter få dina uppgifter borttagna. Invända mot behandling som stödjer sig på vårt berättigade intresse och mot behandling för direktmarknadsföring- du har rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter eller att behandlingen begränsas. 

Klagomål - kontakta oss om du har några frågor eller klagomål på vår hantering. 

Jag har inte fått någon orderbekräftelse?
Om du inte fick orderbekräftelse när du slutförde ditt köp, kontrollera att rätt mailadress angavs genom att skriva till oss i chatten här i webbshoppen så söker vi på ditt namn. Kolla även i skräpposten då den ibland hamnar där.