svenska
SEK

OM OSS

Brainies kosttillskott grundades 2022
- av mig Linda Andersson, ADHD LIVET AB.
 

Jag är 36 år. Bosatt i Stockholm. Tre barn, En dotter som är 14 år, två söner, en på 9 år & en som är 2 år. Jag har diagnosen ADHD, som jag fick när jag var 29 år gammal. Jag driver även podden ADHD LIVET sedan 6 år tillbaka, min poddpartner heter Lina Millblom. Ni hittar Podden överallt där poddar finns. Kort om mig så hamnade jag i en depression, som sedan blev en utmattningsdepression i samband med att jag året innan fått diagnosen ADHD. 

  • Kosttillskott är något som intresserat mig sedan jag var i 20 års åldern. Jag har under hela mitt liv haft ångest, min energi har alltid varit upp och ner samt alltid haft perioder med svårare att somna. Sedan kom även PMS in i livet, som jag upplevde värre efter varje barn.
  •  Mitt sökande i att finna både energi, fokus och balans blev i kosttillskott förutom träning och bra kosthållning. Med kunskapen jag läst mig till och även själv testat så pratade jag mycket om detta i podden och intresset av att jag skulle råda personer vilka tillskott de skulle köpa så insåg jag att jag borde skapa mina egna kosttillskott för olika behov. Både för att jag själv skall slippa öppna tio burkar för varje behov och för att minimera kostnader. - Allt i ett, för ett behov! Alla kosttillskott är tillverkade i Sverige med kvalitativa råvaror.

Då näringsbrister blir allt vanligare i en tyvärr alltmer stressad vardag så slarvar många och lägger mindre fokus och tid på att planera kosten utefter näringsintaget vi behöver. Det leder till att man lättare drar på sig virus och bakterier, hamnar i hormonell obalans och även vissa kroniska sjukdomstillstånd. Nervsystemet och immunförsvaret påverkas negativt. Även miljöpåverkan har sin del i kosten och all näring som funnits i växter och grönsaker i alla tider finns inte längre i samma grad idag som det gjorde förr. Därav blir kosttillskott allt viktigare, för att stötta vår kropp och hjärnas funktioner i att kunna fungera normalt och optimalt. Många saknar kunskap i djungeln av kosttillskott och det blir ofta en dyr resa att kliva in i kosttillskotts världen. Många burkar och många frågetecken? vad? och varför? ska man egentligen äta.

Tanken med Brainies är att det ska vara enkelt och även mer ekonomiskt. Du vet när du ska ta dem och varför. Du behöver inte köpa massa burkar för samma behov. Alla våra kosttillskott kan kombineras. Jag rekommenderar såklart er alla en hälsosam kost och även livsstil. Fysisk aktivitet är även det en stor grundsten till att vi ska må bra.

Tack för att du läst och jag hoppas att du är eller kommer att bli en nöjd kund som älskar BRAINIES KOSTTILLSKOTT.

Kram Linda Andersson

 

ADHD LIVET PODCAST
Ni kan även besöka @adhd.livet på instagram.
PODDEN ADHD LIVET HITTAR NI ÖVERALLT DÄR PODDAR FINNS.