svenska
SEK

Om oss

Jag heter Linda Andersson, 36 år gammal och ensamstående mamma till tre barn. Bosatt i Stockholm. Jag har diagnosen ADHD, fick den i vuxen ålder. Jag driver därmed även podden ADHD LIVET sedan 5 år tillbaka. Ni hittar den på spotify bland annat. I podden hör ni mig och Lina Millblom varje vecka prata om alla dess utmaningar i livet. Vi delar vårt liv för att öka förståelsen för ADHD som vuxen och även med barn som har diagnosen samt ge igenkänning och tips i vardagen. Det finns även fåtal avsnitt med gäster.

Kosttillskott är något som intresserat mig sedan jag var i 20 års åldern. Eftersom jag under hela mitt liv kände att jag inte mådde riktigt bra och att min energi alltid tog slut så snabbt så blev mitt sökande i att finna både energi, fokus och balans i just kosttillskott. Jag skulle säga att jag helt enkelt blev manisk särskilt de senaste åren.

Med kunskapen jag läst mig till och även själv varit "testkanin" så pratade jag mycket om detta i podden och intresset av att jag skulle råda personer vilka tillskott de skulle köpa så insåg jag att jag borde skapa mina egna tillskott för olika behov. Både för att jag själv skall slippa öppna tio burkar varje gång och för att minimera kostnader. Allt i ett för ett behov! även kunna hjälpa andra.

Då näringsbrister blir allt vanligare i en tyvärr alltmer stressad vardag så slarvar många och lägger mindre fokus och tid på att planera kosten utefter näringsintaget vi behöver. Det leder till att man lättare drar på sig virus och bakterier, hamnar i hormonell obalans och även vissa kroniska sjukdomstillstånd. Även naturen har sin del i kosten och all näring som funnits i växter och grönsaker finns inte längre i samma grad idag som det gjorde förr. Därav känner jag att kosttillskott blir allt viktigare, för att stötta vår kropp och hjärnas funktioner i att kunna fungera normalt och optimalt. Många saknar kunskap i djungeln av kosttillskott och det blir ofta en dyr resa att kliva in i kosttillskotts världen. Många burkar och vad och varför ska man egentligen ta dem..

Tanken med Brainies är att det ska vara enkelt och även mer ekonomiskt. Du vet när du ska ta dem och varför. Du behöver inte köpa massa burkar för samma behov. Alla våra kosttillskott kan kombineras. Jag rekommenderar såklart er alla en hälsosam kost och även livsstil. Fysisk aktivitet är även det en stor grundsten till att vi ska må bra.

Så just nu lever jag min dröm tack vare er som följer, lyssnar och köper dessa kosttillskott som snabbt blivit uppskattade och populära. Driver mitt eget företag, hjälper andra att må bättre både via kosttillskott och via podden. Ni kan även besöka @adhd.livet på instagram.

Tack för att du orkat läsa så här långt! :) Hoppas du är eller blir en av mina nöjda kunder! Är du en ny kund så finns nykunds rabatten

Kod: NYKUND10 för dig vid ditt första köp.

Kram Linda Andersson

 ADHD LIVET PODCAST